Bureauprofiel

Team en compagnons:

ir. Jasper Felsch – architect

ir. Leon Broeren – architect/compagnon

ir. Kobbe Nouwens – samenwerkend architect

ir. Katja Hogenboom – samenwerkend architect

Oud-teamleden:

ing. Ties Booisma

ir. Mette Bos

ir. Finbarr McComb

ing. Lloyd Van Pelt

ing. Niels Lewis – bouwkundige / tekenaar

FELSCH architecten was jarenlang gevestigd in een monumentale voormalige ‘Stadsbank van Leening’ in Amsterdam uit 1869. In 2020 is het kantoor naar het nieuwe stadsgebied van Amsterdam verhuisd: Weesp, een historische stad met stadsrechten sinds 1355. Het kantoor is goed bereikbaar op het Stationsplein.

Het bureau werkt in heel Nederland aan uiteenlopende projecten. Het bureau werkt zowel voor particuliere opdrachtgevers als ook voor professionele opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in renovaties, restauraties, uitbreidingen (nieuwbouw) en transformatie van gebouwen en monumenten. Daarnaast ontwerpen en realiseren wij ook bijzondere nieuwbouwprojecten.

Wij werken als bureau bij opdrachten samen met een hecht netwerk van samenwerkende architecten en freelance bouwkundigen en tekenaars. Hierdoor is er altijd de juiste expertise en mankracht gegarandeerd om aan de uiteenlopende opdrachten te werken. Wij bieden alle architectendiensten aan, van haalbaarheidsstudies, ontwerp en vergunningen, bestek, aanbestedingen tot de bouwbegeleiding.

Het bureau is lid van de BNA, vereniging Hendrick de Keyser en Bond Heemschut.

Verder werken wij interdisciplinair samen met grafische vormgevers, productontwerpers, duurzaamheidsspecialisten, constructeurs, bouwmanagers en installatieadviseurs. Wij werken nauw samen met de volgende bureau’s en adviseurs:

IDEAL&CO duurzame strategie en ontwerp

HMT Bouwtechniek – Herman Marquart

Lees meer